Nieuwe Sponsoren Open Nederland Kampioenschap Schaken Dieren

Foto: Condigne Open Nederlands Schaakkampioenschap

DIEREN – Stichting Open Nederlands Kampioenschap Schaken heeft 3 nieuwe sponsoren gekregen voor de kampioenschappen van 2014 te Dieren, ondertekening van de overeenkomsten zal feestelijk plaats vinden, op woensdagmiddag 23 april om half zes in Zalencentrum – Schouwburg en Grandcafé Theothorne, te Dieren.

Desvìo Design zal voor het kampioensschap in 2014 een eigen huisstijl ontwikkelen voor het Open Nederlands Kampioenschap Schaken. Jos Rochette van het in Dieren gevestigde communicatieadviesbureau Desvìo Design tekent voor de ontwikkeling ervan. 
Schaakliefhebbers herkennen in het nieuwe beeldmerk een ‘dubbele paardensprong’ maar tegelijkertijd ook een schaakspeler die achter een schaakbord zit. Het bestuur van het Schaaktoernooi is erg enthousiast over het ontwerp. Jos Rochette werkt al vijfentwintig jaar als communicatieadviseur en zijn ontwerp is een cadeau voor het Dierense schaaktoernooi ter gelegenheid van zijn jubileum. 
In de bijbehorende sponsorovereenkomst biedt Desvìo Design aan het nieuwe ontwerp nader toe te passen op alle uitingen die bij het Open Nederlands Kampioenschap Schaken nodig zijn. Op zijn website www.desvio.nl laat Jos Rochette werk uit de afgelopen jaren zien en licht hij zijn persoonlijke wijze van werken toe aan de hand van zes beloften die hij in voor zijn opdrachtgevers wil nakomen.  
Condigne uit Utrecht houdt zich bezig met de ontwikkeling van business- en automatiseringsprojecten in de ruimste zin van het woord, zoals het leveren van algemeen management, interim- en projectmanagement en IT- en business-consultancy. Daarnaast kunt u bij Condigne ook terecht voor het verzorgen van trainingen, coaching en andere vormen van ondersteuning aan bedrijven en aan individuen binnen bedrijven.
Condigne is ervan overtuigd dat tevreden opdrachtgevers het solide hart vormen van het bedrijf als het gaat om groei en vooruitgang. Voor Condigne is het resultaat wel belangrijk, maar niet het enige dat telt wanneer het gaat om de relatie tussen Condigne, medewerkers en de opdrachtgever. 
“Wij weten namelijk als geen ander, dat een tevreden opdrachtgever alleen bereikt kan worden als er samengewerkt wordt op basis van gelijkwaardigheid en dat biedt het perspectief op een langdurige relatie.” Aldus Condigne, zie voor verdere informatie website: www.condigne.nl. De heer Karel Verbeek zal namens Condigne de overeenkomst ondertekenen.
OSBO (Oostelijke SchaakBond), de grootste regionale schaakbond met meer dan 2400 leden, van Meppel in het noorden tot Mook in het zuiden, van Groenlo in het oosten tot Lelystad in het westen.
Voor 2014 organiseren wij als Open NK Dieren in samenwerking met OSBO de eerste Open OSBO snel schaakkampioenschappen. Het streven van beide partijen is erop gericht dat deze Open OSBO snel schaakkampioenschappen een vast onderdeel van het Open NK schaken gaan worden. 
Zo heeft Hans Böhm al kennen gegeven dit jaar deel te nemen aan deze Open OSBO snel schaakkampioenschappen. www.osbo.nl. Namens de OSBO zal de heer Dick Hoogland, voorzitter OSBO de overeenkomst ondertekenen. 
De ondertekening zal op woensdagmiddag 23 april om 17:30 uur in Zalencentrum – Schouwburg en Grandcafé Theothorne, Dieren plaatsvinden.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen