Drum- en Showfanfare mr. H.M. v.d. Zandt viert 65-jarig bestaan met Jubileumconcert

VELP – Drum- en showfanfare Mr.H. M. Van der Zandt vierde afgelopen zaterdag 2 december haar 65-jarig jubileum, dat deden zij met een prachtig jubileumconcert in haar clubgebouw Odeon aan De Beemd in Velp.

De zaal was geheel gevuld met trouwe aanhang van de drum- en showfanfare.

Er was voor deze gelegenheid speciaal een gevarieerd muziekprogramma samengesteld. Er werden concertwerken gespeeld van klassiek tot moderne muziek waaronder van Alvaro Soler en Bruno Mars.

Het slagwerk liet zich ook horen in een speciaal ingestudeerd muziekstuk waarin zij het teamwerk prachtig naar voren lieten komen. Rudy Böhmer had een nummer over Velp geschreven waarin allerlei kenmerken van Velp muzikaal waren verwerkt, dit werd zeer gewaardeerd gezien het applaus dat door de zaal ging na afloop.

Het concert duurde van 20.00 uur tot 21.45 uur. Nadat iedereen hartelijk werd bedankt voor hun komst en er vele vrijwilligers bedankt werden met een bloemetje was er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje. Onder het genot van muziek, gedraaid door een DJ, ging het feest vervolgens nog tot 00:30 uur door.

Voor de clubkas was er nog een verloting waar mooie prijzen mee te winnen waren. Het was een zeer muzikale geslaagde avond.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen