Repair Café Dieren gaat weer van start

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Donderdag 24 september gaat het Repair Café Dieren weer open van 19:00 – 21:00 uur. U bent van harte welkom voor reparaties, deze zijn mogelijk aan al uw huishoudelijke apparaten, wat u ook maar onder uw arm meebrengt. Ook fiets, rollator of kleding wordt gerepareerd.

Reparaties zijn kosteloos, maar een kleine vrijwillige bijdrage is altijd welkom, want het Repair Café Dieren draait zonder subsidie.

In verband met de Coronamaatregelen moet u bij binnenkomst uw handen desinfecteren bij de zuil die bij de ingang staat. Daarna krijgt u van de organisatie een volgnummertje en vragen we u hiermee te wachten op uw beurt. Dit mag zowel binnen als buiten, maar binnen moet u beslist de 1.5 meter afstand regel in acht nemen. Tot 20.45 uur kunt u zich melden voor reparatiewerk en iedereen die een volgnummertje heeft wordt door de vrijwilligers van Repair Café Dieren geholpen. Zij doen hun uiterste best voor u.

Repair Café Dieren is elke 2e zaterdag van de maand van 14 tot 16 uur en elke 4e donderdag van de maand van 19 tot 21 uur open. U vindt het in de Oase: Ericaplein 1, Dieren.

Voor vragen: [email protected] tav Rob Bevelander.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen