Afscheid Seia Moet als secretaris van Schuldhulpmaatje Rheden-Rozendaal

Foto: SchuldHulpMaatje Rheden-Rozendaal

RHEDEN/ROZENDAAL – Zes jaar lang was Seia Moet de secretaris van de Stichting Schuldhulpmaatje Rheden-Rozendaal. Als een van de initiatiefnemers was zij van meet af aan betrokken en heeft zij veel betekend voor SHM. Hylco Hoekstra sprak terecht lovende woorden bij haar afscheid op 24 mei.

Uiteraard werd Seia in de bloemetjes gezet en ze kreeg een blijvend bedankje in de vorm van een keukenschort. Koken is een van haar liefhebberijen en dan vooral voor anderen. Het afscheid vond plaats op dezelfde locatie als de oprichting van SHM: de Serre van Rozendaal.

Op de foto staat Seia uiteraard in het midden. Verder van links naar rechts: Gert Jansen, lid AB; Renske Hoekstra, coördinator; Gosien Huisman, de nieuwe secretaris; Hylco Hoekstra, penningmeester; Albert Jansen, voorzitter.

Mensen die zich willen aanmelden als SchuldHulpMaatje of de hulp van een Maatje willen inroepen kunnen zich melden bij de coördinatoren van de afdeling Rheden-Rozendaal via [email protected] of [email protected].

Meer informatie is ook te vinden op www.uitdeschulden.nu/locatie/rheden—rozendaal/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen