Bonte Schaap Festival start zaterdag met pre-party

Foto: Rockaholics

RHEDEN – Niet alleen zondag 12 juni wordt het feest in Rheden, maar ook de zaterdagavond voorafgaand staat helemaal in het teken van het Bonte Schaap Festival. Het Wapen van Rheden en Rhee-je bi-j Hansi’s hebben de handen ineen geslagen om een oergezellige muzikale pre-party te organiseren midden in ons dorp.

Daarom wordt het zaterdagavond 11 juni al genieten voorafgaand aan het Bonte Schaap Festival op de zondag. Tegenover het Wapen komt een podium te staan waar allround coverband Rockaholics de pannen van het dak gaan spelen. Op diverse plekken komt een bar te staan, zodat veel mensen kunnen genieten van deze pre-party.

Rockaholics is een coverband die haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Hun repertoire staat vol met hits uit de 80’s en 90’s aangevuld met recente krakers. En dat gaat van discoclassics tot hardrock en nederlandstalig tot dance. Dus voor ieder wat wils. De Rockaholics weten hoe ze een feestje moeten bouwen, dus wees gewaarschuwd!  De Rockaholics beginnen rond 19.30 uur. Maar voor aanvang kun je al een hapje eten en genieten van de gezellige sfeer op het terras. Net zoals het gehele weekend is ook deze avond geheel gratis toegankelijk.

Op de zondag 12 juni gaat het feest op het podium voor het Wapen van Rheden gewoon door! Eerst is er een open podium met diverse muzikanten uit Rheden en een modeshow. Vanaf 14.30 uur zal een DJ de voetjes van de vloer gaan draaien. En als klap op de vuurpijl wordt om 17.00 uur het eerste Rhedense Kampioenschap ‘Schapen nadoen’ georganiseerd. Komt dat zien én horen!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen