Dauwtrappen in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Afgelopen Hemelvaartsdag werd er na twee jaar weer een dauwtraprit georganiseerd in Laag-Soeren. De start was weer als van ouds vanaf de parkeerplaats van Restaurant de Harmonie aan de Harderwijkerweg.

De 134 ingeschreven deelnemers konden tussen 08.00 en 09.00 uur starten, de route ging grotendeels over onverharde paden door het bosgebied, waarbij hier en daar bemande of onbemande controlepunten waren waar men de startkaart moest (laten) afstempelen. Ook konden de deelnemers diverse opdrachten vervullen. Er was een tussenstop bij wasserij Barth Slijkhuis waar men een kop koffie, thee of fris en een krentenbol aangeboden kreeg.

De inschrijving voor de dauwtraprit kon op woensdag 25 mei tussen 19.00 en 19.30 uur gedaan worden, maar ook donderdag bij de start kon men zich nog aanmelden.

Bij terugkomst kon men zich melden in de zaal van Restaurant De Harmonie waar de puntentelling werd gedaan in volgorde van aankomst en hoogst behaalde punten door oplossen van de opdrachten. Naast de 3 “hoofdprijzen“: een keuze uit de prijzen op een cadeautafel door de drie winnaars, werden er leuke prijzen uitgedeeld aan 10 andere deelnemers met minder punten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen