Open Huis bij Innoforte Velp

VELP – Tijdens de landelijke open week van Zorg en Welzijn zetten twee locaties van  Innoforte in Velp hun deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van wonen, zorg en service. 

  • Oosterwolde op zaterdag 15 maart van 11.00 tot 17.00 uur.
  • Lorentzhuis op zaterdag 15 maart van 11.00 tot 15.00 uur.
Kijk voor het volledige programma: www.innoforte-zorg.info
Tijdens de landelijke week van Zorg & Welzijn zijn belangstellenden van harte welkom: 
In Oosterwolde stellen verschillende bewoners hun appartement open voor bezichtiging. Ook is er een gevarieerd programma met activiteiten waar bezoekers aan deel kunnen nemen. 
Er worden verschillende workshops gegeven. Er is een Braintrainer, een spelcomputer waar mensen via een aanraakscherm spelenderwijs hun geheugen kunnen trainen en activeren. 
Voor de persoonlijke verzorging is de kapsalon open. Zorg- aan- Huis vertelt over de ondersteuning die geboden kan worden aan mensen die met wat hulp zelfstandig thuis willen blijven wonen.
In het Lorentzhuis is de renovatie nog volop bezig. Bezoekers worden ontvangen in het restaurant en krijgen voorlichting over de mogelijkheden van het vernieuwde Lorentzhuis. 
Met name aan oudere buurtbewoners heeft het Lorentzhuis genoeg te bieden: het restaurant, het winkeltje, de kapper en de pedicure maar er zijn ook plannen om in de toekomst beweegactiviteiten te gaan organiseren. 
Ook hier vertellen medewerkers van Zorg-aan-Huis over wat zij kunnen betekenen voor ouderen in de buurt met een lichte zorgvraag. 
In kleine groepen worden bezoekers rondgeleid door het gedeelte dat al klaar is. Er zijn enkele appartementen te bezichtigen en één gezamenlijke huiskamer. Ook de vernieuwde pedicuresalon is open.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen