Informatiebijeenkomst voor Turkse vrouwen in Dieren

Dieren – De Dierense Rukiye Palavan heeft het initiatief genomen om een ontmoetingsplek te creëren voor Turkse oudere dames uit Dieren en omgeving. De ontmoetingsplek is voor zelfstandig wonende oudere Turkse vrouwen (senioren) die door omstandigheden min of meer aan huis zijn  gebonden, en die zich eenzaam voelen of weinig contact hebben.

Het accent ligt op gezelligheid, ontmoeting en zinvolle dagbesteding in groepsverband waarbij er ruimte is voor eigen inbreng. Het initiatief wordt ondersteund door ouderenwerker Claudia Bosscher van welzijnsinstelling VIVA Rheden. 

Samen nodigen zij belangstellenden uit voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 4 maart a.s. van 10.30 tot 11.30 uur.  De bijeenkomst wordt gehouden in de ruimte van de Turks culturele vereniging op de 1e etage van de Oase. Tijdens de bijeenkomst word het plan toegelicht. Ook worden wensen geïnventariseerd en is er ruimte voor vragen. 

Naast oudere dames zijn ook hun kinderen welkom. Zij zien immers als eerste dat hun moeders, mede door taalachterstand geïsoleerd leven. Voor meer informatie kan men ook contact opnemen met Rukiye Palavan (06-13581567) of met Claudia Bosscher (06-12114301).

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen