Meidenavond bij DVOV

Foto:

VELP – Op 7 Maart is het zover dan presenteert DVOV een heuse meidenavond speciaal voor meisjes die voetballen of willen leren voetballen.

Het thema van deze avond is Roze en Wit natuurlijk mag je ook vriendinnetjes meenemen naar deze gezellige avond zodat je niet alleen hoeft te gaan. 
Dat jongens kunnen voetballen dat weten we,Maar bij DVOV hebben we ook meisjes die een aardig balletje kunnen trappen zo hebben we inmiddels al een ME, een MD en zelfs een MC meisjes elftal waar we super trots op zijn.
Deze stoere meiden spelen hun wedstrijden tegen andere meisjeselftallen dus meisjesvoetbal is ook echt meisjesvoetbal. 
Wat kun je verwachten op deze avond zul je nu zeggen,Nou we gaan op een leuke en plezierige manier aan de gang met de spelregels van het voetbal want die zijn er nu eenmaal en welke dat allemaal zijn leggen we je uit in de vorm van een leuke presentatie,Ook gaan we een leuke meidenvoetbalquiz doen met zijn allen en voor de beste 3 is er een leuk prijsje. 
Daarom doen we speciaal op Vrijdagavond de kantine open om dit allemaal mogelijk te maken.
Natuurlijk is er ook wat te drinken en wat lekkers te eten tevens zal de kantine in de thema kleuren worden omgetovert om het geheel nog leuker te laten zijn. 
Dus lijkt het je leuk om te voetballen of er wat meer over te willen weten kom dan op Vrijdagavond 7 Maart naar DVOV de avond begint om 19.00 uur en zal ongeveer tot 21.00 uur duren.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
dvov-meiden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen