Waar een Wiel is, is een Weg door Jaap Bressers in de Spelerij

Foto:

DIEREN – Donderdag 15 mei treedt Jaap Bressers op in de Spelerij op uitnodiging van ondernemersvereniging DELS. (Dieren Ellecom Laag Soeren Spankeren)

In deze lastige tijd voor veel ondernemers  is juist deze spreker  uitgenodigd omdat hij als geen ander weet hoe je door moet gaan als alles anders gaat dan je had gedacht en gehoopt. 
Want hoe positief en inspirerend ben je als je door dikke pech een dwarslaesie hebt opgelopen en kunt zeggen: „Mijn ongeluk heeft me op een weg gebracht die mij een gelukkiger mens maakt, het is alleen wel jammer dat ik daarvoor mijn nek moest breken. We krijgen allemaal te maken met tegenslagen, maar hoe je ermee omgaat bepaalt de kwaliteit van je weg. Het gaat om kleine dingen die grote verschillen kunnen maken.”
Jaap is Sitdown Comedian en wil graag zijn toehoorders vermaken en raken, daarom deelt hij graag zijn ervaring. Zijn verhaal is motiverend en inspirerend. 
Het Bestuur van de DELS heeft voor deze bijeenkomst ook andere ondernemersverenigingen uit onze regio uitgenodigd. 
Bent u ondernemer of ondernemend, of kent u iemand voor wie deze avond inspirerend is, dan bent u van harte welkom, ook als u (nog) geen lid bent. 
Donderdag 15 mei, 19:30, Spelerij Dieren, u kunt zich aanmelden via [email protected] of via 0313-416200.
Bekijk hier een preview van de humoristische en inspirerende lezing ‘Omgaan met Verandering’
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

jaap-bressers1
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen