Rabbijn Soetendorp spreekt op Larenstein

VELP – Donderdag 13 november wordt op diverse scholen aandacht geschonken aan de Dag van Respect. In de kapel van Hogeschool van Hall Larenstein spreekt ook Rabbijn Soetendorp.

Rabbijn Soetendorp, die bij een Velpse familie de oorlog overleefde, spreekt die dag eerder al voor Velpse schoolkinderen. ‘Als eerbetoon aan Ria en Bertus van der Kemp. En als eerbetoon aan alle anderen, die met hun daad van empathie hun leven riskeerden.’
’s Avonds spreekt de rabbijn vanaf 19.30 uur in de Kapel van Hogeschool Van Hall – Larenstein, Larensteinselaan 26a, Velp. 
xztt1tkd9vduqngg4b9a131qj
Iedereen is welkom. Toegang gratis. Vrij parkeren op eigen parkeerplaats.
’s Middags vanaf 16.00 uur verkoopt rabbijn Soetendorp de eerste exemplaren van het beeldje Het ondergedoken kind in boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6 te Velp. 
De opbrengst is bestemd voor een grote versie van dat beeldje, bij het monument voor moedige mensen in WO2 wat volgend jaar in Velp wordt onthuld.
ecm0tldcxivr20v5utigz7te0
ntgbdxj6t424hfctnokkhw6hm
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen