Open Gelders Kampioenschap Europese Cultuurvogels in De Steeg

Foto:

DE STEEG – In het weekend van vrijdag 28 t/m zondag 30 november wordt het Open Gelders Kampioenschap Europese Cultuurvogels georganiseerd door vogelvereniging de Groenling. De tentoonstelling wordt gehouden in ’t Parkhuis, Parkweg 5, 6994 CM, De Steeg.

Toplocatie!
Deze locatie is onverwarmd en door het indirecte licht een toplocatie voor het showen van vogels. Het Gelders Kampioenschap wordt gespeeld voor alle Europese cultuurvogels en hybriden. De keuringen zullen alle worden verricht door voor Europese cultuurvogels gekwalificeerde keurmeesters.
Openingstijden:
Vrijdag 28 november 20.00 t/m 22.00 uur (Opening TT 19.30 uur)
Zaterdag 29 november 10.00 t/m 20.00 uur
Zondag 30 november 10.00 t/m 16.00 uur
Het streven van de organisatie is elk jaar weer de vogels te presenteren in een met veel groen aangeklede zaal. Door de grootte van de zaal zijn er ruime looppaden en prima mogelijkheden om de vogels te verlichten.
Informatie en inschrijven
In de ruime aangrenzende “koffiekamer” is een stand van Wim van de Lustgraaf met een keur aan vogelbenodigdheden. Voor Info en/of inschrijfformulieren graag Uw e-mail aan: Yvonne Kieft: [email protected]
Vogelvereniging de Groenling heet U van harte welkom op één van de dagen, de locatie is rolstoelvriendelijk.
vogelkampioenschappen1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen