RidderRap en andere muzikale vertellingen op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen organiseert in samenwerking met het Vorstelijk Theater een Ridderrap en andere muzikale vertellingen op kasteel Rosendael!.Onder leiding van Ridder Richard en Kasteelvrouwe Marinke (bekend om haar hoge pruik en hoge noot) maken de gasten een rondgang door het kasteel. In de verschillende kamers worden op verrassende wijzen verhalen verteld. Zo wordt een verhaal gezongen of een verhaal verteld door muziek. Er zijn verschillende muziekstijlen te horen, van klassiek tot moderne muziek, en wordt er gedanst, als lang geleden en streetdance van nu. Een muzikale, humorvolle rondleiding vol verhalen. Deze rondleiding is geschikt voor jong en oud, vanaf 7 jaar.

 

ROZENDAAL – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen organiseert in samenwerking met het Vorstelijk Theater een Ridderrap en andere muzikale vertellingen op kasteel Rosendael!.
Onder leiding van Ridder Richard en Kasteelvrouwe Marinke (bekend om haar hoge pruik en hoge noot) maken de gasten een rondgang door het kasteel. In de verschillende kamers worden op verrassende wijzen verhalen verteld. Zo wordt een verhaal gezongen of een verhaal verteld door muziek. Er zijn verschillende muziekstijlen te horen, van klassiek tot moderne muziek, en wordt er gedanst, als lang geleden en streetdance van nu. Een muzikale, humorvolle rondleiding vol verhalen. Deze rondleiding is geschikt voor jong en oud, vanaf 7 jaar.

Datum: vrijdag 19 oktober 2012. Tijd: 11.00, 13.30 en 15.30 uur (duur 50 minuten). Kosten: volwassenen € 8,50. Kinderen, € 6,50 en begunstigers van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen € 5,50. Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Informatie en reserveren: tel. (026) 364 46 45 of [email protected]Voor deze activiteit is reserveren noodzakelijk!


 

  • Locatie: Kasteel Rosendael Rozendaal
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen