Rosendaelse Zondagochtend; kasteel en oranjerie Rosendael

Foto:

Brunch en rondleiding kasteelmuseumGeldersch Landschap en Geldersche Kasteelen organiseert elke derde zondag van mei t/m oktober een zondagochtend arrangement op landgoed Rosendael. Het arrangement bestaat uit een heerlijke brunch in de oranjerie en een rondleiding door het schitterende kasteelmuseum.

Brunch en rondleiding kasteelmuseum
Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen organiseert elke derde zondag van mei t/m oktober een zondagochtend arrangement op landgoed Rosendael. Het arrangement bestaat uit een heerlijke brunch in de oranjerie en een rondleiding door het schitterende kasteelmuseum.

De brunch start om 11.00 uur in de oranjerie met een kopje koffie of thee naar keuze. Op een keurig opgemaakt buffet staan allerlei lekkernijen, waaruit de deelnemers zelf een selectie kunt maken. Aansluitend op de brunch, rond 12.30 uur, volgt een rondleiding in het schitterende kasteelmuseum. Het kasteel, waarvan de vroegste schriftelijke vermelding dateert uit het jaar 1314, is een museum met mooi ingerichte vertrekken, waaronder een eetkamer, torenzaal, bibliotheek, slaapvertrekken en kasteelkeuken. Het is net of de 19de -eeuwse bewoners even weggelopen zijn!

Tijd: 11.00 – 13.30 uur. Deelname € 25,50 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 15,50 p.p., donateurs Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen € 24,50 p.p.
Reserveren: tel. (026) 364 46 45

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden