Open Praktijkmiddag Kindercoaching/therapie door Kinderpraktijk IK

Foto:

VELP – Veel kinderen moeten lang wachten totdat ze geholpen kunnen worden bij hun probleem (weinig zelfvertrouwen, snel boos worden, bang om uitgelachen te worden etc..). Ouders en leerkrachten hebben al van alles geprobeerd, maar het helpt niet echt. 

Dan kan laagdrempelige coaching en kortdurende therapie een uitkomst bieden. Zij hebben geen wachtlijst en kunnen snel aan het werk.
Tijdens de Open Praktijkmiddag voor ouders, begeleiders en leerkrachten van  kinderen  (4- 13 jaar) geven zij informatie en laten zij u zien wat wij doen en hoe zij met kinderen en ouders aan het werk gaan. Bent u op zoek naar een kortdurende begeleiding van uw kind of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van integratief werken in de klas, ga dan op woensdag 4 juni a.s. naar de Open Praktijkmiddag van ORGYD kindergroen en Kinderpraktijk IK in Velp. 
Yvon Schuler werkt als integratief kindertherapeut/pedagoog in de praktijk ORGYD kindergroen en  Marieke van Veldhuijsen als integratief kindercoach in Kinderpraktijk IK.  In de praktijk komen ze ouders tegen die echt niet meer weten wat ze moeten doen en hoe ze hun kind kunnen helpen. Het is mooi om te zien dat er al snel veranderingen kunnen plaatsvinden in het gedrag van kind en ouders, omdat ze elkaar beter leren begrijpen en aanvoelen. 
Aanmelden is niet nodig, maar is wel zo prettig. Dat kan via: [email protected] of [email protected]
Datum: woensdag 4 juni
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Plaats: Praktijk ORGYD kindergroen 
Adres: Larensteinselaan 26b (in gebouw Helicon) 1ste etage
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen