Harmonie en contrast in de tuin door Eric Meijer

Foto:

SPANKEREN – Eric Meijer heeft een tuinontwerp en adviesbureau te Wageningen. Donderdag 17 april komt Eric Meijer naar Spankeren in de Kerkhorst bij Groei & Bloei een presentatie geven en zal hij uitleggen hoe kleuren en plantencombinaties in de tuin het meest tot hun recht komen.

We kennen allemaal de prachtige plaatjes in tijdschriften en veel tuinliefhebbers doen pogingen zoiets moois als in de tijdschriften in hun eigen tuin te bereiken, maar helaas, het wil niet altijd lukken.
Eric Meijer gaat ons tijdens zijn lezing op weg helpen om zelf in de toekomst mooie plantencombinaties kunnen maken. Mensen zijn vaak gefrustreerd als ze veel moeite hebben gedaan en geld hebben uitgegeven aan tuinplanten en het is dan toch niet geworden wat ze in gedachten hadden!
Eric Meijer laat aan de hand van voorbeelden van planten zien, 
wat de effecten zijn van vormen, kleur en harmonie op elkaar.
De lezing wordt gegeven in de Kerkhorst in Spankeren. Donderdag 17 april. Aanvang: 19.30 uur. Leden en een huisgenoot gratis. Niet-leden 3,– euro.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen