Vitalys Obesitas Centrum en Nederlandse Obesitas Kliniek houden open dag

Foto:

VELP – Op zaterdag 12 april organiseren het Vitalys Obesitas Centrum en de Nederlandse Obesitas Kliniek samen een open dag voor mensen (die te maken hebben) met ernstig overgewicht.

Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers binnen lopen om meer te weten te komen over een maag verkleinende operatie bij ernstig overgewicht en het behandeltraject dat daarbij komt kijken. Ook zijn er workshops en andere activiteiten, zoals een gratis persoonlijke intake, en zijn er professionals aanwezig voor vragen en adviezen.
Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennis maken met onze behandeling bij ernstig overgewicht. Bezoekers kunnen verschillende presentaties bijwonen, meedoen met workshops en activiteiten en een interessante informatiemarkt bezoeken om bijvoorbeeld BMI en glucose te laten meten.
Iedereen is van harte welkom op zaterdag 12 april 2014 van 11.00 tot 16.00 uur bij de Nederlandse Obesitas Kliniek op de President Kennedylaan 104 in Velp.
Presentaties
Gedurende de dag kunnen bezoekers meerdere presentaties bijwonen die op verschillende tijdstippen plaats vinden. Er zijn presentaties over onder andere ‘de operatie’, ‘wat houdt de behandeling in’ en ‘plastische chirurgie na veel gewichtsverlies’.
Workshops en activiteiten
De hele dag door zijn er verschillende workshops en activiteiten waaraan bezoekers mee kunnen doen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een gratis persoonlijke intake en een speeddate met een diëtiste, maar ook tips en adviezen over gezond eten na een operatie en bewegen bij ernstig overgewicht. Bezoekers kunnen ook verschillende testjes doen, zoals hun BMI en glucose laten meten.
Voor Turks sprekende patiënten is er tijdens de open dag een Turkse professional aanwezig!
Locatie open dag
De open dag vindt plaats bij de Nederlandse Obesitas Kliniek op de President Kennedylaan 104 in Velp.
Aanmelden niet nodig
Aanmelden voor de open dag is niet nodig. Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur gewoon binnen lopen.
Kijk voor meer informatie op www.vitalysobesitascentrum.nl
Vitalys Klinieken in Velp is een samenwerkingsverband van onafhankelijke klinieken, ontstaan vanuit Rijnstate Ziekenhuizen. Het Vitalys Obesitas Centrum is onderdeel van Vitalys Klinieken. Het is het grootste bariatrisch centrum van Nederland gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met ernstig overgewicht.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen