Huisdier van de week: Ontmoet Siska

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Siska is een energieke hond. Ze is niet na een eerste wandeling je grootste vriendin, ze heeft meer tijd nodig om je als baas te accepteren. Ze apporteert graag balletjes. Dierentehuis Arnhem en omstreken verwacht dat ze zoekspelletjes ook zeker kan waarderen.

Siska kan niet met andere honden, ze is in het verleden gebeten waardoor ze nu geen andere honden meer in haar buurt laat komen. Siska heeft liever een rustige omgeving met ruimte bij huis.

Op de medewerkers van Dierentehuis Arnhem en omstreken komt ze nog niet erg waaks over, dit kan natuurlijk nog komen. Hoe Siska is met kinderen weten zij niet, daarom plaatsen wij haar niet bij kleine en of drukke kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

 

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Siska.

Siska

 

Diernummer: 26333

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/siska/

Heeft u interesse? Geeft u Siska een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden