Huisdier van de week: Ontmoet Balou!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Balou is baasgericht en trouw aan zijn baas, in zijn doen en laten is hij een echte Cane Corso. Hij wandelt graag en heeft hierbij nog wel wat sturing nodig. Wanneer Balou merkt dat je bang voor hem bent, wordt hij opdringerig. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Balou niet bij kinderen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Balou.

Balou - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Diernummer: 27150

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/balou/

Heeft u interesse? Geeft u Balou een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

 

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden