Rheden Nieuws eet ongedwongen bij Postelein in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

COLUMN –  Het café met biljart en geen wc voor dames apart[1]: De Metropool in de Wilhelminastraat in Velp is vele jaren geleden na een metamorfose als goed lopend restaurant onder de naam ‘Ongedwongen’ voortgezet.

De eigenaren Pieter en Ella wisten dagelijks alle tafels bezet te krijgen en een vaste klantenkring op een zeer ongedwongen manier aan zich te binden. Ook door het prima team dat hen in keuken en restaurant bijstond.

Iedereen was er welkom en werd persoonlijk benaderd en minstens zo belangrijk: kinderen geen bezwaar, zij kregen alle ruimte om zich te vermaken terwijl hun ouders belangrijke gesprekken voerden en de wijn en het eten bejubelden.

Met een net iets andere stijl startten Pieter en Ella ‘Plan B’ in het voormalige eetcafé ‘Majesteit’; een paar deuren verderop. Dit alternatief volgde de geest van ‘Ongedwongen’ met een eigen karakter. Niet alleen voor het avondeten maar ook voor brunch, lunch of borrel(hap). Ook hier een team waarbij je je gelijk thuis voelt.

‘Ongedwongen’ en ‘Plan B’ gaan verder als ‘Me & Mrs. P.’ op de locatie van ‘Plan B’. ‘Ongedwongen’ wordt enigszins gewijzigd voortgezet door de nieuwe eigenaar Sven Jansen: ‘Restaurant Postelein’. Deze nog vrij jonge chef heeft ruime ervaring opgedaan in de keuken en maakte naam met ‘SAMEN food n wine’ een betere cateraar en was ook te boeken als chef aan huis.

Wat is er veranderd na ‘Ongedwongen’?

[1] naar Herman van Veen: Adieu Café

Rheden eet smakelijk!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden