AFGELAST: Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Ellecom

Foto: rheden.nieuws.nl

Helaas heeft de organisatie, na berichtgeving van het RIVM donderdagmiddag 12 maart, moeten besluiten om de kinderkledingbeurs van 28 maart in Ellecom niet door te laten gaan.

ELLECOM – Het mooie weer komt er aan, de tijd voor zomerjassen en korte broeken, vrolijke lentejurkjes, sportschoenen, sportbroeken, en buiten spelen. Ook dit jaar kan je weer voor de hele lente en zomergarderobe van je kind bij deze beurs terecht, plus is er een groot aanbod van buitenspeelgoed te vinden in de speciale speelgoedruimte.

  • Wanneer: 28 maart 2020
  • Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Waar: Dorpshuis Nieuw Bergstein, Binnenweg 40a  in Ellecom

Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel, hoe?

Je betaalt 15% meer dan de vraagprijs. De verkoper krijgt 15% minder dan de vraagprijs. Zo houden ze een mooi bedrag over voor een goed doel. Deze voorjaarsbeurs is het goede doel Stichting Hamlin Fistula Nederland, https://www.hamlinfistula.nl/. Plus er wordt een deel gedoneerd aan het Ellecomse ‘Ik Buurt me Initiatief’ : Natuurspeelplek Ellecom, spelen en ontmoeten in het groen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden