Concert met Panta Rhei Vocaal ‘Herdenken maar ook verder gaan’

Foto: Panta Rhei Vocaal

DIEREN – Op 9 november vindt in de Emmaüskerk te Dieren een bijzonder concert plaats. Het koor Panta Rhei Vocaal uit Arnhem treedt dan op met een programma van gezangen en gedichten, onder de titel “Herdenken, maar ook verder gaan”.

November is bij uitstek de maand waarin wij onze dierbare overledenen herdenken. In de muziek vinden velen al eeuwenlang troost en kracht om niet alleen te herdenken, maar ook verder te gaan met hun leven. Panta Rhei Vocaal heeft veel ervaring met het zingen bij leven en dood.

In overleg met de werkgroep ‘Emmaus Onderweg’’ van de Emmaüskerk is een speciaal programma samengesteld met gezangen uit verschillende tijdperken, afgewisseld met enkele toepasselijke teksten. Het koor heeft met Frank  Litjens een veelzijdig dirigent, werkzaam op het brede gebied van kamerkoor, musical, oratorium en opera. Hij heeft nog 3 koren onder zijn leiding, te weten: Opera Gelderland Oost, het Velper Bach Ensemble en Kamerkoor Kallíope

Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november a.s. om 15:30 uur in de Emmaüskerk, Rode Kruislaan 2 te Dieren. De toegangsprijs is € 12,50, inclusief consumpties.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden