Geërfdenconcert met Klarendal Jazz Orkest

Foto: Klarendal Jazz Orkest

VELP – Traditiegetrouw vindt bij de muziektent in Velp ,in het open monumenten weekend het 2de geërfdenconcert van het jaar plaats. Dit keer staan de muzikanten van het Klarendal Jazz Orkest op het podium, zondag 15 september om 16:00 uur.

In 2013 ontstond in de Arnhemse wijk Klarendal een heuse ‘eigen’ big band: het Klarendal Jazz Orkest. Voortgekomen uit de bigband van Het Domein van Kunst en Cultuur, het latere Kunstbedrijf Arnhem.

Nu is het KJO een zelfstandige band onder leiding van Guus Tangelder. Ze treden regelmatig op in de Arnhemse horeca. Dat ze veelzijdig zijn blijkt uit de verschillende genres die ze spelen: jazz, funk, soul, blues.

De concerten die ze geven zijn vaak met spraakmakende solisten. Daarnaast bieden ze een podium voor aanstormend talent van ArtEZ.

Het Geërfdenconcert wordt georganiseerd door Cultuurbedrijf RIQQ, Boekhandel Jansen & de Feijter en de Geërfden van Velp. Het concert vindt plaats bij de muziektent aan de Overbeeklaan, begint om 16:00 uur en is gratis toegankelijk.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden