Het circus komt tijdens het Sprookjesfestival naar Velp!

Foto:

VELP – In de herfstvakantie vindt ieder jaar het Arnhemse Sprookjesfestival plaats en ook dit jaar is er tijdens dit festival een bijzondere voorstelling te zien in het Studio26 Theater in Velp; Circusvoorstelling Uitgekookt!

Over de voorstelling

De circusartiesten van Studio26 besloten dat het tijd was voor een carrièreswitch; ze willen een restaurant beginnen! Maar ja, een jongleur en een goochelaar in een keuken zetten is natuurlijk vragen om verwarring… Binnen de kortste keren vliegt alles door de lucht inclusief de eieren! Loopt dat wel goed af? Ontdek het tijdens het Sprookjesfestival in deze interactieve circusvoorstelling die barst van de energie!

Inclusief gratis circusworkshop!

Ben je dol op circus? Zorg dan dat jij er op 14 of 15 oktober bij bent. Na afloop is iedereen van harte welkom om met de spelers mee te komen circussen in een echte circusworkshop! Liever na de voorstelling rustig bijkletsen onder het genot van koffie, thee of een drankje? Dat kan ook, de bar is geopend en je bent van harte welkom in de foyer van Studio26 te Velp.

Data: maandag 14 & dinsdag 15 oktober 2019, tijd: 13.30 uur. Tickets: €7,50 via www.studio26.nl/webshop. Leeftijd: De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden. Inclusief: Interactieve circusvoorstelling + gratis circusworkshop! Studio26, Larensteinselaan 26D te Velp.

Reserveer gauw, want vol is vol!

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.studio26.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Circusvoorstelling Uitgekookt 2019 - Studio26

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden