Ontmoetingsmarkt

Foto: Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Dorpshuis ‘Willem de Zwijger’ in Rheden organiseert op zaterdag 14 mei, van 10.00 tot 14.00 uur, een ‘Ontmoetingsmarkt’. Twee jaar kon deze open dag vanwege corona niet doorgaan maar nu is dit weer mogelijk.

Tijdens deze markt kunnen bezoekers kennismaken met de activiteiten die in het Dorpshuis plaatsvinden. Verschillende organisaties laten zien wat ze te bieden hebben op het gebied van cultuur, sport en maatschappelijke ondersteuning.

Men kan onder andere meedoen aan een workshop schrijven, een demonstratie bridge bijwonen of een kijkje nemen bij de mooie producten die in het Siza-atelier worden gemaakt. De markt vindt buiten en deels ook binnen plaats.

Datum: 14 mei 2022, tijd: 10.00 tot 14.00 uur, locatie: Gebouw Willem de Zwijger, Meester B. van Leeuwenplein 3, Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen