Open Podium in de kerk van Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

ROZENDAAL – Op zondag 8 december bent u weer welkom tijdens het Open Podium in de kerk aan de Kerklaan te Rozendaal. Aanvang 15.00 uur, toegang vrij. Er treedt een keur van amateurmusici op met instrumentale muziek en zang. Enthousiast talent uit onze regio!

Het programma in het kort:

  • Blokfluitquintet Quercus met zowel klassieke als eigentijdse stukken;
  • Oxana Chervonnaya (sopraan), Ellen Aufenacker (sopraan), Rosanne Hebing (sopraan), Reinette van der Wolde (mezzo sopraan), Miriam Westgeest (sopraan) en Ellen Hulleman (contra alt) met liederen van Mozart, Händel, Rossini, Delibes en Saint Saens in wisselende samenstelling en begeleid door Rik Helmes op de piano;
  • Eddy Braam (bariton) met o.a. het Wolgalied van Franz Lehár;
  • Bud van Marle (piano) en Truus Siddré (dwarsfluit) met stukken van John Rutter en Carl Reinecke;
  • Lydia Stoffels (zang), Heleen van Campen (viool) en Wim Stoffels (piano) met Hebreeuwse liefdesliederen.

U ziet: een gevarieerd programma van hoog niveau. Het volledige programma kunt u vinden op de website: www.dekerkvanrozendaal.nl.

Als speciale gasten zullen de burgemeester van Rozendaal, Ester Weststeijn en kinderburgemeester Annemijn van der Wagen aanwezig zijn. De Werkgroep Kunst in de Kerk (KIK) zal hen een kunstwerk overhandigen ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de werkgroep, in aanwezigheid van de kunstenares, Nelke van Dijk.

Na afloop kan men napraten met de musici onder het genot van een glas drinken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden