Signeersessie Thomas Verbogt, “Als je stilte ziet”

Foto: Thomas Verbogt

VELP – Op zaterdagmiddag 7 maart zal Thomas Verbogt bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp zijn nieuwste roman ‘Als je de stilte ziet’ signeren. Dat boek ligt vanaf 25 februari in de winkel.

Deze signeersessie vormt tevens het startschot voor de 85ste Boekenweek die van 7 t/m 15 maart duurt en als thema Rebellen & Dwarsdenkers heeft.

Thomas Verbogt (Nijmegen, 1952) is de auteur van een divers oeuvre dat romans, toneelstukken en korte verhalen omvat. Onder zijn bekendste werk vallen onder meer Perfecte Stilte (2011), Als de winter voorbij is (2015) en Hoe alles moest beginnen (2017). Daarnaast schrijft hij columns voor De Gelderlander.

Als je de stilte ziet

De hoofdpersoon in Verbogts nieuwe boek wil graag een band opbouwen met zijn pleegbroer Sander, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg, iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die queeste is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven.

Informatie:

  • Wat: Signeersessie Thomas Verbogt
  • Wanneer: Zaterdag 7 maart 2020
  • Tijd: 14.00 – 15.00 uur
  • Waar: Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp
  • Toegang: Gratis

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Thomas Verbogt - Als je de stilte ziet

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden