Workshop ‘Koken uit eigen moestuin’ en plantjes-ruil-markt

Foto: Amy-de-Vet

DIEREN – Wat kun je allemaal doen met groenten en fruit uit je eigen moestuin? KinderKookCoach Amy de Vet uit Rheden geeft zaterdagmiddag 21 mei in de Bibliotheek Dieren een leuke workshop, waarbij kinderen soep of een pizza maken met groenten uit de (moes-)tuin.

Daarnaast is er van 10.00 tot 16.00 uur een plantjes-ruil-markt in de Bibliotheek, voor iedereen die plantjes, stekjes of zaadjes wil ruilen of delen.

De activiteiten zijn gratis toegankelijk. Aan de kookworkshop (van 12.00 tot 13.30 uur) kunnen 20 kinderen (van 6 tot 12 jaar) meedoen. Reserveren kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda. Zelf geteelde groenten en fruit mogen worden meegenomen naar de workshop. Voor de plantjes-ruil-markt hoef je je niet aan te melden.

Thema duurzaamheid

De Bibliotheek Veluwezoom organiseert de workshop ‘Koken uit eigen moestuin’ en de plantjes-ruil-markt in het kader van hun themaprogramma ‘Duurzaam leven rondom huis en tuin’. Een gevarieerd jaarprogramma dat laat zien wat je zelf met het onderwerp duurzaamheid kunt, dicht bij huis en in je eígen leven. Samen met de lezing ‘Duurzaam omgaan met je gezondheid’, die ook op zaterdagmiddag 21 mei plaatsvindt, vormen de kookworkshop en de plantjes-ruil-markt het slot van dit programma. Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/thema

Meer informatie?

De Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76 of www.bibliotheekveluwezoom.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen