Zangkoor Lief&Leed brengt muzikale ode aan de vrouw

Foto: Zangkoor Lief&Leed

ELLECOM – Het Ellecomse vrouwenkoor Lief&Leed treedt, met nieuw repertoire én nieuwe dirigent, op 26 mei om 15.30 uur op in de dorpskerk te Ellecom.

Ode aan de vrouw

Dit concert heeft als titel ‘Ode aan de vrouw’ en bestaat voornamelijk uit Engelstalige liedjes waarmee de vrouw een uurtje in het muzikale zonlicht wordt gezet. De muzikale leiding is in handen van dirigent Marije Heemskerk en pianist Hans Grotenberg. Het Ellecomse mannenkoor Rolling Home, onder leiding van Sjaak Leenders, verzorgt in het thema ‘Ode aan de Vrouw’ een gastoptreden.    Maud Lok, dochter van één van de koorleden, zal een Saxofoonsolo spelen.

De entree bedraagt €7,50 voor volwassen en €5,00 voor kinderen van 4 tot 12 jaar (inclusief een drankje en een hapje na afloop van het concert). Kaarten zijn vanaf 7 mei verkrijgbaar bij Bakkerij Samberg te Ellecom en via [email protected].

Zangkoor Lief&Leed

Zangkoor Lief&Leed is op 9-9-1999 opgericht en viert met dit concert het eerste festijn ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan. Het koor begon omdat een aantal vrouwen uit Ellecom het leuk leek om gezellig met elkaar te zingen. Het leuk zingen met elkaar en de gezelligheid staan nog steeds bovenaan, maar het niveau van zingen is wel veranderd in de loop der jaren. Ook komen niet alle 30 leden meer uit Ellecom en treden steeds vaker vrouwen uit omliggende dorpen toe.

De Ellecomse dorpskerk is open vanaf 15.00 uur en kleurrijk versierd en aangekleed met schilderijen van dorpsgenote Dedy Hanssen.

Wilt u meer informatie over het concert ‘Ode aan de Vrouw’ of over zangkoor Lief&Leed dan kunt u bellen naar 06-23583099 of mailen via [email protected].

Zangkoor Lief&Leed

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen