Zomervoorstelling: Op reis met Dirk Scheele

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 17 augustus 2022 komt Dirk Scheele naar het Openluchttheater de Pinkenberg met een vrolijke zomervoorstelling. Hij neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. Kom je ook?

In zijn populaire theatervoorstelling brengt Dirk de kinderen op speelse wijze liefde voor muziek bij. Hij bespeelt naast de gitaar ook diverse andere instrumenten. Maar hij maakt ook muziek met bestek, sleutelbossen, gereedschap en speelgoed! Elk liedje is een klein theaterstuk en alle kinderen mogen meedoen. Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar.

Leeftijd advies 2 tot 7 jaar. Openluchttheater De Pinkenberg, Velp, 17 augustus, 14.00 uur

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Zomervoorstelling Dirk Scheele Openluchttheater De Pinkenberg

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen