Kunstenaarscollectief Oranje verzorgt expositie op kasteel Rosendael

ROZENDAAL – Van april t/m oktober organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen in samenwerking met Kunstenaarscollectief Oranje de expositie Ode aan Beatrix in kasteel Rosendael.

De tentoonstelling is opgezet door het nieuwe Kunstenaarscollectief Oranje, opgericht door beeldend kunstenares Carla van Lieshout uit Nistelrode en Galerie Bernheze. Het collectief telt inmiddels 50 deelnemers uit alle windstreken van Nederland. 
De expositie reist door heel het land. De kunstwerken zijn gemaakt ter ere van de 75e verjaardag van prinses Beatrix. De andere portretten – van koning Willem Alexander, koningin Maxima en de prinsesjes – werden gemaakt in het kader van de viering van 200 jaar koninkrijk. 
Kijk voor meer informatie ook op www.kunstcollectieforanje.nl
De prachtige werken zijn te zien tijdens de reguliere historische rondleidingen in het kasteel. 
De entreeprijs voor een bezoek aan kasteel en park Rosendael bedraagt € 9,50 voor volwassenen en € 5,25 voor kinderen 4 t/m 12 jaar. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen hebben gratis toegang. 
De openingstijden van kasteel en park Rosendael treft u aan op de website: www.glk.nl/rosendael
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal. Informatie: tel. (026) 364 46 45 of [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
cqmten52pg1llmb1xhh0vbmyn
lico9hi2rtxubrruap3olora4
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen