Magda van Ruiswijk in de Paperclip

Foto:

VELP – In de lichtstraat van de Paperclip exposeert van 1 april tot 13 mei Magda van Ruiswijk-Kropman. Na een basiscursus Tekenen en Schilderen bij het Domein in Arnhem kwam ze terecht bij de Gelderse Schilderschool TerpenTijn in Velp. 

Daar werkt ze met veel plezier onder deskundige begeleiding en leert ze ook veel van medecursisten. 
Magda werkt vaak in acryl vanwege de sprekende kleuren en omdat je een nieuwe laag kunt opbrengen over iets dat je niet bevalt. Voor het maken van portretten maakt ze ook gebruik van Woody’s, grafiet, kleurpotloden en pastelkrijt. 
Haar onderwerpen haalt ze onder meer uit krantenfoto’s. Voor de serie “Tango”  was de bandoneon-studie van haar man de inspiratiebron. Vorig jaar werd ze 2e bij de wedstrijd Burgemeester op het Doek met een portret van Petra van Wingerden.
De tentoonstelling is te zien in de Paperclip, Eiberstraat 14-16 in Velp, op werkdagen van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur. Zie ook www.paperclipvelp.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen