Bijzondere opening van bijzondere kunst in galerie Halte De Engel

Foto: Galerie Halte de Engel

DE STEEG – Opening nieuwe expositie in galerie Halte De Engel op donderdag 24 Augustus 2017 om 17.00 uur in het gemeentehuis. Laat u meevoeren en geniet van de kunstwerken van Jose Sprenkels en Lieke Schouten, de kunstenaars, verwelkomen u graag.

De schilderijen van José Sprenkels lijken bedrieglijk eenvoudig; de kleuren sober. Maar wanneer de kijker zichzelf de tijd gunt zal hij merken dat er wel degelijk wat te zien is en te voelen. Haar schilderijen roepen iets op wat niet in woorden te vangen is. Het is duidelijk dat de kunstenaar geïnspireerd wordt door poëzie, literatuur en natuur.

Schat van Schouten Kunst (SvS) is van Lieke Schouten. Haar kunstwerken laten een beheersing van kleur zien, sfeer en geheimzinnigheid. Europa uit de jaren 70 en 80. Stad, land en/of dier in een verhalend beeld. Schilderijen waar je je als toeschouwer aan kunt spiegelen en kunt dwalen. Kunt u niet bij de opening zijn? De tentoonstelling is tot 6 oktober te zien tijdens de openingstijden van het Gemeentehuis

Iedereen is van harte welkom.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden