FFN Academy presenteert: Livestream lezing Dr. Jane Goodall

Foto:

VELP – Op 24 mei geeft Jane Goodall een lezing bij de University of Applied Sciences in Amsterdam, helaas is de lezing uitverkocht. Desondanks kunt u nog steeds de lezing bijwonen via een livestream bij een van de 5 FFN Academy locaties.

Naast het bijwonen van de livestream lezing, krijgt u ook de kans om Jane een te vraag stellen via WhatsApp en de locatievertegenwoordiger, die aanwezig zal zijn bij de lezing in Amsterdam. (dit evenement is Engelstalig)

‘What you do makes a difference and you have to decide what kind of difference you want to make’ (Dr. Jane Goodall)

Dr. Jane Goodall is een Britse primatoloog, etholoog en antropoloog. Ze is wereldberoemd om haar baanbrekende onderzoek naar chimpansees. Ze richtte het Jane Goodall Institute en het Roots & Shoots-programma op om het bewustzijn te vergroten en om jongeren met de natuur te verbinden. Goodall heeft boeken geschreven over haar chimpansee-onderzoek en haar visie over het ondersteunen van de planeet. Met haar positieve houding en inspirerende gesprekken geeft ze hoop door aan haar publiek, hoop op een betere en duurzamere toekomst voor de planeet.

De livestream begint om 16:45 tot 19:00 op de volgende locaties:

  • Hogeschool Van Hall Larenstein, Velp (Lokaal: J002, het Kapel)(In samenwerking met Studievereniging LaarX)
  • Wageningen University
  • HAS Den Bosch
  • Utrecht University
  • Amsterdam Science Park

Registratie is vereist en kan via deze link: https://goo.gl/forms/h6I0wh2Ni2masjTp1

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden