Expositie Verborgen Talenten RIQQ begonnen

VELP – Op vrijdagmiddag 6 juli, is om 14:00 de expositie “Verborgen Talenten” begonnen in Woon- Zorgcentrum Het Lorentzhuis aan de Rijnstraat te Velp.

Bij de opening waren zo’n 30 mensen aanwezig, deelneemster Petra Vleeming kreeg het eerste boekje van Verborgen Talenten aangeboden, waarna er een toost werd uitgebracht op haar werk en werd iedereen bedankt voor de samenwerking. Hierna was er de gelegenheid de schilderijen te bewonderen in de gang van Het Lorentzhuis.

Verborgen Talenten is een kunstproject van de RIQQ in samenwerking met partners uit zorg & welzijn voor bewoners uit de gemeente Rheden.

Het gaat hier om bewoners die om fysieke en/of sociaal-emotionele redenen niet deel kunnen nemen aan reguliere cursussen buitenshuis, terwijl die wens er wel is.

Cultuurbedrijf RIQQ biedt één op één lessen aan huis aan, in een zelf te kiezen kunstdiscipline: muziek, schrijfkunst, fotografie, beeldende kunst enz. Op die manier kunnen zij kunst toegankelijk maken voor iedereen en kan deze groep verborgen talenten nieuw leven in blazen of nieuwe talenten ontdekken.

Petra Vleeming is één van de eerste deelnemers van Verborgen Talenten, zij werd begeleid door beeldend kunstdocent: Marlous Kleijberg.

Cultuurbedrijf RIQQ presenteert graag haar bijzondere werk: kleurrijke, figuratieve, speelse en levendige tekeningen en schilderijen en prachtig keramiek.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Verborgen Talenten

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden