Burgemeester Carol van Eert opent grote jubileumexpositie Boulevard Magenta

Foto: Boulevard Magenta

LAAG-SOEREN – Vijf jaar geleden richtte Marjan Smit op Landgoed Laag Soeren Boulevard Magenta, School voor Ambacht & Kunst op. Op 21 oktober opent burgemeester Carol van Eert het nieuwe onderkomen van Boulevard Magenta.

Vijf jaar waarin zij haar schilderschool enorm uitbouwde. Begonnen met nul deelnemers geeft zij nu en haar mededocenten les aan een 100-tal deelnemers. In maart verhuisde Boulevard Magenta naar ’t Sprengenhus in Laag Soeren. Alwaar 4 lokalen en een groot atelier werden betrokken, (>400 m2)

Dat zegt iets over haar inzet, haar ondernemerschap. Dat zegt ook iets over de kwaliteit van de school. Kleinschalig, kundig en gericht op talentontwikkeling van cursisten. Het deelnemerspubliek is overwegend 50+ tot zelf 80+. Al komen er meer en meer jongeren. Deelnemers komen uit de directe omgeving als uit heel Nederland, Belgie en Duitsland.

Het 5-jarig bestaan wordt gevierd met een Jubileumexpositie (300 werken) op de school in ’t Sprengenhus en wel op zondag 21 oktober. De burgemeester van Rheden, de heer Carol van Eert, zal om 15.30 uur de opening verrichten.

Ruim 300 schilderijen, miniaturen en iconen zijn te bezichtigen. Zie het hoge niveau, zie de verschillende stijlen die men bij BM kan leren. Ook vinden er schilderdemonstraties plaats.

Jubileumexpositie 5-jarig bestaan, Boulevard Magenta, School voor Ambacht en Kunst, Zondag 21 oktober van 15.00 tot 17.30 uur, Harderwijkerweg 25, Laag-Soeren.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden