Kunst4daagse Bronckhorst voor de (fietsende) kunstliefhebbers

Foto: Kunst4daagse Bronckhorst

REGIO – De Kunst4daagse Bronckhorst vindt dit jaar voor de 13de keer plaats van 30 mei (Hemelvaartsdag) tot en met zondag 2 juni, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur. Vier dagen kunst, cultuur, gastvrijheid, kleinschaligheid en landschappelijk schoon aan de IJssel!

Een uniek evenement die Bronckhorst, ruim 100 kunstenaars, de Achterhoek en kunst met elkaar verbinden. Binnen fietsbereik aan de overzijde van de IJssel en makkelijk te bereiken via de prachtige pontjes bij Dieren en Brummen.

De fietsroute die aansluit op het pontje bij Dieren voert u langs Olburgen, Steenderen, Toldijk, Baak, Wichmond en Bronkhorst. Op heel verschillende locaties, zoals kerk, atelier, tuin, boerderij, theetuin of pastorie laten kunstenaars hun werk zien: beeldhouwwerk, schilderkunst maar ook sieraden, design, hout, tassen en keramiek.

Starten voor inwoners van de gemeente Rheden en Brummen kan op een bijzondere lokatie: de voormalige pastorie in Olburgen. Een unieke plek waar beeldend kunstenares Purusha Geelen-van de Graaf haar kleurrijke schilderijen toont evenals de door haar ontworpen meubels. Verder zal ze tijdens deze dagen geregeld gedichten voordragen uit eigen werk.

Voor meer informatie: https://www.kunst4daagsebronckhorst.nl/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden