Rondleiding op expositie ‘Leonardo’ in Nieuwe Ruimte Velp

Foto: Nieuwe Ruimte

VELP Op 2 juni is er in Nieuwe Ruimte een rondleiding op de expositie ‘Leonardo’ in Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32 te Velp. Kunstenaar Caroline Kortenhorst vertelt achtergronden, anekdotes en leuke, boeiende en verassende verhalen over de kunstwerken en hun makers.

Via de kunstwerken komt een beeld naar voren van de geniale en veelzijdige kunstenaar Leonardo da Vinci, die 500 jaar geleden stierf.

Bij de rondleiding zijn enkele kunstenaars aanwezig om toelichting te geven op hun werk. De rondleiding in Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32, begint om 15.00 uur. Entree: 5 euro, inclusief koffie en thee vooraf en in de pauze. Gratis entree voor donateurs van de Stichting Nieuwe Ruimte.

Kijk voor meer informatie ook op: www.nieuwe-ruimte.nl

Rondleiding op de expositie ‘Leonardo’ op 2 juni.

Nieuwe Ruimte, Den Heuvel 32, Velp. Open op zaterdag en zondag van 12.00-17.00, de rondleiding start 15.00 uur. Entree: 5,-, gratis voor donateurs van Nieuwe Ruimte.

Stichting Nieuwe Ruimte

De Stichting Nieuwe Ruimte is een initiatief van een groep kunstenaars uit de gemeente Rheden. De stichting streeft naar contact tussen kunst en inwoners van Rheden. De Stichting Nieuwe Ruimte heeft ongeveer 90 betalende donateurs.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden