Nieuwe expositie in De Paperclip te Velp

Foto: Ineke Jansen

VELP – Vanaf maandag 19 oktober is er weer een nieuwe expositie in ‘de lichtstraat’ van De Paperclip in Velp. De exposant is Ineke Jansen uit Velp. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van De Paperclip, Eiberstraat 14 in Velp. De Paperclip is open van maandag t/m vrijdag van 09.00-12.00 en van 13.30-16.00 uur.

Over Ineke Jansen

Ze is van jongs af aan al met tekenen bezig geweest en door de vele bezoeken met school naar verschillende musea werd haar interesse in de kunst alleen maar groter. En nog steeds. Maar naar de kunstacademie zat er voor haar niet in, je moest een vak leren….. Door haar werk en een collega in Doesburg kwam ze in contact met Alma Noordermeer. Bij haar kon ze zich verder ontwikkelen in het fijn-schilderen en dan vooral met olieverf. Daarnaast “uitstapjes” in acryl, aquarelleren en het werken met paletmes.

Sinds kort is ze een nieuwe uitdaging aan gegaan: het leren schilderen op porselein. Ineke vindt rust in het schilderen en wordt altijd blij als het resultaat weer “gezien” mag worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen