Expositie in De Paperclip te Velp

Foto: Frank van Klaveren

VELP – Tot vrijdag 25 maart 2022 is er weer een nieuwe expositie in de lichtstraat van ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. De expositie is te bezoeken tijdens de openingstijden van De Paperclip.

De exposant is Frank van Klaveren uit Rheden.

Frank stelt zich voor:

“Het is voor mij een grote verrassing hoe mijn schilderijen uitkomen in de lichtstraat omdat het naar ik hoor nogal kleurrijk is wat ik maak. 
Ik ben Frank van Klaveren, 53 jaar, woon in Rheden.

Door zuurstoftekort bij de geboorte, heb ik een lichte hersenbeschadiging. Hierdoor is het mij nooit gelukt op de reguliere arbeidsmarkt mee te komen. Na 10 jaar proberen, zag ik in dat dit niet ging lukken. Ik heb het roer omgegooid, ben toen allerlei vrijwilligerswerk gaan doen. Daarnaast houd ik me graag bezig met creatieve activiteiten en verschillende sporten.

Mijn werk is overwegend gemaakt met acrylverf met uitzondering van een nat-in-nat schilderij, en eentje met krijt. Mijn inspiratiebron is het experimenteren met kleuren. Hiermee denk ik een afwisselende expositie van verschillende schildertechnieken te hebben. Bijna allemaal gemaakt bij het activiteitencentrum van Siza, in het Dorpshuis te Rheden. 
 
Mijn schilderijen hebben geen naam of onderwerp. Ik laat het graag aan de verbeelding van de kijker over”. 


Rheden.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Rheden Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen