Open Ateliers Arnhems Buiten

Foto: Anne-Luchies

ARNHEM – Tijdens het open atelierweekend op zaterdag 25 en zondag 26 juni kun je een kijkje nemen achter de schermen van zo’n twintigtal kunstenaars op Arnhems buiten in de gebouwen B46 en B30 het voormalig KEMA-terrein Den Brink.

Daarnaast zijn de groene omgeving en de monumentale industriële gebouwen zeker de moeite waard om een vrij weekend aan te besteden. 

Er is o.a. schilderkunst, sieraden, grafiek, illustratie, fotografie, vormgeving, architectuur en ruimtelijk werk te zien. Een aantal kunstenaars heeft landelijke- of zelfs internationale bekendheid. Een deel van de kunstenaars doet ook dit jaar weer mee aan het Landelijk Atelierweekend. De kunstenaars vertellen je graag over hun werk. Een unieke kans om mooie kunst te kijken en te kopen in de ateliergebouwen B30 en B46.

Deze editie heeft tevens een aantal specials: Er is een speciale buitenexpo, een afstudeerproject over bloemsierkunst, een kunstreis door een ziekteproces en de opening van een galerie met kunstuitleen.

Tip: Kom vroeg want de voorgaande edities werden enorm goed bezocht. 

Bezoekers zijn van harte welkom op zaterdag 25 en zondag 26 juni van 12.00 – 17.00 uur in gebouw B30 en B46.

Adres: Utrechtseweg 310, 6812 AR ARNHEM (SLAK ateliers op het voormalig noordelijk deel van het KEMA terrein, Den Brink).

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen