Expositie ‘Bewogen Kunst’ in Laag Soeren

LAAG SOEREN – Expositie in ’t Sprengenhus te Laag-Soeren met schilderijen van Riet Corporaal en Hannie Brinkhorst. 

De Dierense schilderessen Riet Corporaal en Hannie Brinkhorst zijn geen onbekenden in Laag-Soeren. Wekelijks tarten zij de spieren op de gymnastieklessen van SCS, vanaf 8 september laten zij hun andere creatieve kant zien in ’t Sprengenhus. De expositie ‘Bewogen kunst’ toont kleurige schilderijen uit het portfolio van beide vrouwen.
Riet Corporaal, geboren in ’s-Gravenhage, schildert al ruim vijfentwintig jaar met veel plezier. Aanvankelijk met olieverf, nu meestal met acryl- of aquarelverf. Door lessen te volgen bij verschillende kunstenaars leerde zij de vele kanten van het vak en ontwikkelde zo haar eigen stijl. Zij exposeert regelmatig en geeft tevens les en workshops aan huis.
Hannie Brinkhorst, geboren in Schuinesloot, woont ook in Dieren. Haar schilderslessen begonnen in de jaren zeventig, op het Brummens tekenschooltje. De laatste jaren volgt zij lessen in Arnhem en schildert zij tijdens de wintermaanden in de Immenhof (in Dieren) met een aantal andere kunstenaars. Hannie kiest het meest voor olieverf. Zij schildert ook met aquareltechniek en tekent met pastelkrijt. Aquarel gebruikt zij veel voor bloemen.
De tentoonstelling is te zien tot 13 november 2013 in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25A, 6957 AB Laag-Soeren. Meer informatie: www.sprengenhus.nl

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

bewogen-kunst-flyer-620x862
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen