Velp voor Oranje 125 jaar!

VELP – Voordat mevrouw Irene Bosnak en Kees Prins hun lintje kregen stonden Gety Hengeveld, voorzitter van Stichting Velp voor Oranje en burgemeester Carol van Eert eerst stil bij het 125-jarig bestaan van de Oranjevereniging.

Namens de stichting kreeg de burgemeester het eerste exemplaar van het jubileumboekje ‘Geschiedenis van Velp voor Oranje’ aangeboden. Carol van Eert roemde de Oranjevereniging en feliciteerde haar van harte met dit prachtige jubileum. Ook werd er nog even stil gestaan bij de restauratie van het vaandel van Velp voor Oranje dat namens de familie Heersink verzorgd is. Ook is het missende leeuwtje bovenop het vaandel dankzij 3D-printtechniek weer terug. Het vaandel ziet er weer prachtig uit en kan hopelijk nu weer 125 jaar extra mee.

Na de uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen aan Irene Bosnak en Kees Prins kreeg het gehele bestuur van Velp voor Oranje een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt speldje door burgemeester Carol van eert opgespeld. Aanstaande zondag 28 april viert Velp voor Oranje haar 125-jarige bestaan op Kasteel Biljoen met een groot feest dat voor alle inwoners gratis toegankelijk is van 13:00 tot 16:00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen