OMD 2019 Villa Daalhuis, Arnhemsestraatweg 37 Velp

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Afgelopen weekend 14 en 15 september 2019 was het weer tijd voor de Open Monumenten Dagen. Één van onze fotografen is weer op pad gegaan en heeft een keuze gemaakt uit 25 van de meer dan 50 te bezoeken ‘Plekken van plezier’ en deze bezocht.

Mogelijk zitten er nog monumenten bij die u niet bezocht heeft.

VELP – Helft van dubbele villa aan de Arnhemsestraatweg. De twee panden werden rond 1885 gebouwd in een rijke eclectische stijl. De stucdecoraties hebben Lodewijk XV kenmerken. Alle gevels zijn wit bepleisterd en rijk gedetailleerd. Rond het dubbele pand bevindt zich een grote tuin, met onder meer esdoorns en acacia’s. Activiteit: Daalhuis is tijdens de openstelling ingericht als galerie met moderne schilderkunst, design- en vintage decoratie. In de parkachtige tuin is een tijdelijke theeschenkerij ingericht. Open: zaterdag en zondag 10.00-17.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen