OMD 2019 De Dingenfabriek Bergweg 24a Velp

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Afgelopen weekend 14 en 15 september 2019 was het weer tijd voor de Open Monumenten Dagen. Één van onze fotografen is weer op pad gegaan en heeft een keuze gemaakt uit 25 van de meer dan 50 te bezoeken ‘Plekken van plezier’ en deze bezocht.

Mogelijk zitten er nog monumenten bij die u niet bezocht heeft.

De Dingenfabriek Bergweg 24a

Rond 1900 was hier een slepersbedrijf met trekpaarden gevestigd. Op de bovenverdieping is nu een B&B en beneden een plek voor kleinschalige culturele evenementen. Een expositie belicht het thema ‘Plekken van plezier’ vanuit een Velps gezichtspunt, met extra aandacht voor wat verdwenen is. Activiteit: Op zondag om 14.00 en 16.00 uur neemt eigenaar Gerrit van Middelkoop u mee op een virtuele dagtrip door Velp langs 14 verdwenen -en vaak vergeten plekken van plezier. Herinneringen worden opgehaald met hulp van fotoprints, maquettes en projecties. Zie www.dedingenfabriek.nl Open: zondag 11.00 -17.00 uur.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen