Foto’s Wijkvoetbaltoernooi DVOV, Overhagen wint!

VELP – Afgelopen vrijdagavond organiseerde Voetbalvereniging DVOV een voetbaltoernooi voor teams uit de wijken van Velp en Rozendaal. Er deden maar liefst 12 teams uit verschillende wijken van Velp en Rozendaal mee. 

Er waren ongeveer 150 sporters actief, de wijken die mee deden: Alteveer/Beekhuizen, Brandtplein/Overbeek, Kerkallee, Oud Zuid, Rozendaal, Daalhuizen, Overhagen, Vogelwijk.
De wijk Overhagen deed mee met maar liefst 3 teams, één van deze teams (zie bovenstaande foto wist het toernooi te winnen.
De sfeer was uitstekend. Er is geen onvertogen woord gevallen, blessures bleven uit en na afloop bleef iedereen napraten en kon men de `vrienden` uit de wijk beter leren kennen. Dat laatste moest ook, want in een van de kleedkamers stelden de teamleden zich aan elkaar voor. Zij wonen in dezelfde wijk, maar kennen elkaar toch niet. Zelfs de deelnemers uit de buurt van Kerkallee uit de Annastraat kenden elkaar niet allemaal.
De organisatie werd na afloop opvallend vaak bedankt. Volgend jaar weer, was het advies wat de organisatie meekreeg, nadat er uitvoerige complimenten gemaakt waren over deze avond.
De organisatie heeft al laten weten niet om dit succes heen te kunnen. 
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
de-pinkenberg-2-8-14-028
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen