Dweilen met de kraan open bij Cv. De Heiknüüters te Rheden

RHEDEN – Onder het motto Dweilen met de kraan open, sloot carnavalsvereniging De Heiknüüters het carnavalsjaar af, met als grote finale de popverbranding.

Alle leden en aanhang van de vereniging waren vanaf 14.00 uur gezellig bijeen gekomen in het café van “Zalencentrum Ons Huis” in Rheden, natuurlijk was er weer gezellige muziek van Big Noise. Maar ook Dweilorkest “Free Style & Herrie” liet weer van zich horen in het café.

Rond 17.00 uur was de grote finale namelijk de popverbranding. Helaas waren de weergoden niet goed gezind deze middag, men had namelijk de grootste moeite de pop aan het branden te krijgen, want het kwam met bakken uit de hemel.

Maar dat deerde het Prinsenpaar en hun onderdanen niet, het Prinsenpaar werd buiten op de schouders rondgedragen om zo te laten zien, dat zij het geweldig hadden gedaan.

Dit kwam ook al naar voren in de toespraken van de voorzitter Joop Teunissen en vicevoorzitter Joost Elbers, die het paar prezen voor hun grote leiderschap, gezelligheid en de grote betrokkenheid van de vereniging.

Het was weer een fantastisch carnavals jaar en de carnavalsvereniging mocht zich verheugen op een nog groter aantal bezoekers.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op : http://www.cvdeheiknuuters.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen