Jeroen Latijnhouwers opent Le Lièvre, nieuw restaurant in de Emmastraat te Velp

VELP – Na een flinke verbouwing van enkele maanden was het zondag 28 februari dan eindelijk zover! Het nieuwe restaurant, met de naam Le Lièvre, had haar officiële opening waarbij Jeroen Latijnhouwers het openingswoord deed.

Latijnhouwers is bekend van tv en al jarenlang bevriend met beide eigenaren. Hij heeft de ontwikkelingen van de verbouwing op de voet gevolgd en sprak vol trots over het resultaat. Hij wenste vooral de eigenaresse en kok, Yvette van Nistelrooy – De Haas en haar team veel succes met het nieuwe restaurant in de Emmastraat.

Af is het zeker nog niet
Hoewel deze zondag de officiële opening was is het restaurant nog niet open voor gasten. Zij hopen begin maart bezoekers te kunnen gaan ontvangen. Het restaurant ziet er fris en licht uit, de keuken is gedeeltelijk open en in de toekomst wordt de tuin achter het restaurant drastisch onder handen genomen.

Niet zonder tegenslag maar wel met stevige schouders
Tijdens de verbouwing zijn de eigenaren en aannemers veel ‘onverwachte’ zaken tegen gekomen die opgelost dienden te worden. “Iedereen zal het herkennen, wanneer je een oud pand gaat verbouwen kom je nu eenmaal veel verborgen zaken tegen. Als echte ondernemers is het een kwestie van aanpakken, doorgaan en de schouders eronder, dat hebben jullie gedaan en het resultaat mag er wezen.” zei Latijnhouwers in zijn openingswoord.

Een dag voor de opening bleek de riolering verstopt te zitten, dat is één van de redenen dat het restaurant nu nog niet open gaat. Er gaat met dit restaurant een grote wens in vervulling voor Yvette van Nistelrooy, zij verheugd zich dan ook enorm op de dag dat ze aan de slag kan als kok en gastvrouw en gasten kan laten genieten van haar culinaire vaardigheden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Opening Le lièvre

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen