FOTO’s: Rhedelijk Cultureel met Smack in De Steeg

DE STEEG – Voor de eerste keer werd de musicalproductie Smack opgevoerd op zaterdag 9 en zaterdag 10 juli 2016 in de voormalige Kerk aan de Hoofdstraat In De Steeg het bleek gelijk een groot sucses.

Op zaterdag 9 juli om 20.00 uur en zondag 10 juli om 16.00 uur en nog eens om 20.00 uur werd de eerste talentenproductie van Rhedelijk Cultureel opgevoerd. Deze werden druk bezocht, op de zondag middag waren zo’n 75 belangstellenden gekomen zij genoten zichtbaar van de prachtige voorstelling.

Smack is een muziektheatervoorstelling waarin dans, zang en acteren voorkomen. De rode draad in het verhaal gaat over een aan drugs verslaafde tiener die door allerlei absurde scenes heen en weer word geslingerd. De voorstelling is humoristisch, ontroerend maar ook snel van afwisseling doordat het optreden op verschillende plaatsen óm de toeschouwers heen afspeeld, er is van alle kanten wat te zien wat mooi uitkomt in de grote ruimte van de Kerk.

De voorstelling werd gemaakt door een team van professionals in de regie,choreografie en muziek.Een professionele 3 mans band onderleiding van Hans Grotenberg. De musical is mede mogelijk gemaakt door bijdrages van Riqq, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB-fonds.

Het was een zeer geslaagd optreden van de 25 jonge talenten wat zeker een opvolging zal krijgen volgend jaar.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen