FOTO’s: Calluna Games 2017

DIEREN – De tweede editie van de Calluna Games Dieren was een groot succes afgelopen zondag 30 april, maar liefst 9 teams streden om de bokaal met daarbij een geweldige hoofdprijs, er was een prachtig parcours neergezet op het Callunaplein in Dieren door de Dierense Oranjestichting.

2e editie

Na de eerste Calluna Games vorig jaar heeft de Dierense Oranjestichting samen met hulp van Winkelcentrum Dieren, Sportbedrijf Rheden en Scouting Dieren en diverse andere verenigingen en clubs deze geweldige 2e editie opgezet.

9 teams

De 9 teams moesten het parcours met tien spelen in een zo snel mogelijke tijd of zo hoog mogelijke score afleggen, enkele onderdelen waren een bootrace, een XXL-flipperkast een crazy hindernisbaan, verticaal levend darten, het mega-zenuwspel en het bijlwerpen. Maar ook waren er diverse behendigheidsactiviteiten, zoals een zoektocht door een rookcontainer en een ademluchtspel.

Van alles te doen!

Naast de spelen was er voor de bezoekers van alles te beleven bij de diverse kramen en speelde een band livemuziek op het plein, voor de kinderen was er een grote doe- en speelhoek ingericht en kon men zich laten schminken. Ook was er een grote horecatent waar van alles te verkrijgen was.

Voor de tweede keer

Het team Fysiotherapie het Centrum heeft voor de tweede keer gewonnen en kreeg de bokaal overhandigd, met daarbij de hoofdprijs, een 10-persoons groepsuitje met activiteiten, eten en drinken ter waarde van € 650,00

Geweldige dag!

De organisatie kan terug kijken op een geweldige geslaagde dag, voor alle deelnemers maar ook op de grote belangstelling van de toeschouwers en niet te vergeten prachtige zonnige dag. Dat was bij de eerste editie wel anders…, toen kwam het het bakken uit de hemel.

Voor meer informatie kijk op: http://www.facebook.com/callunagames.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden